24 februari 2020
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -919 jaar -0 kg
Philos31 50 jaar -0 kg
Moniquevw 60 jaar -0 kg
meer >
 

Gratis informatieavond

Gratis informatieavond met Annemarie Jorritsma op 19 oktober 2010
Wil jij weten hoe je snel en verantwoord met lekker eten kunt afvallen? Kom dan naar de informatieavond op 19 oktober om 20.00 uur bij J’esthé BeautyCenters, aan de Toon Hermanstraat
40 in Almere
.

Onze burgemeester Annemarie Jorritsma vertelt haar verhaal hoe zij van haar overgewicht verlost is en op gewicht blijft. Verder komen Xandra Derks en Linda van Loenen aan het woord. Allebei enthousiast over het dieet en vertellen over hun ervaringen. Eigenaresse van Proslank, Jacqueline Riechelman geeft uitgebreid uitleg over alle ins en outs van het dieet. Je kunt terecht met al je vragen. Aan het eind van de avond, rond 22 uur verloten we een gratis startpakket. Bestel je die avond een startpakket of maak je een afspraak voor een intakegesprek dan ontvang je ruim 25% korting op het startpakket en betaal je slechts € 85,00. Meld je nu aan voor deze gratis informatieavond via info@jesthe.nl of bel 036 – 53 666 888. Het aantal plaatsen is beperkt! Vol is vol.

 
Tips
Neem voor onderweg een reep of koek mee. Haal kant en klare salades bij de supermarkt indien er op het werk geen kantine is.
Van afvallen tot stabiliseren: laat je de gehele periode begeleiden. Ook in fase vier waarbij je begint aan je nieuwe levensstijl met een gezond voedingspatroon kun je je nog steeds laten wegen zodat je op gewicht blijft.
Vertel iedereen in je omgeving dat je bezig bent met een dieet. Het is een extra stok achter de deur om door te gaan en het vol te houden. Bovendien kan men rekening met je houden. Dus geen koekje bij de koffie aanbieden.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >