18 september 2019
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -920 jaar -0 kg
Philos31 49 jaar -0 kg
Moniquevw 59 jaar -0 kg
meer >
 

Blog van Rob Riechelman

Donderdagavond standaard even bijpraten bij J’esthé

Elke week ga ik trouw naar J’esthé voor het begeleidingskwartiertje. In dit kwartier ga ik op de weegschaal en zien we precies hoeveel ik af ben gevallen in gewicht, vocht, vetmassa en spieren. Ook praten we dan bij en sturen we zo nodig bij in aantal eiwitproducten. Qua motivatie heb ik het niet echt nodig. Die discipline heb ik zelf. Wel is het prettig om ervaringen te delen. Fijn is bovendien dat J’esthé op donderdagavond open is. Prima in te passen met mijn werk dus. Mijn vrouw Tonny, die ook het eiwitdieet volgt, gaat apart naar de begeleiding toe. Ieder krijgt dus persoonlijke aandacht afgestemd op zijn/haar situatie. Die vijftien euro voor de begeleiding heb ik er graag voor over. Je weet exact hoeveel je afgevallen bent en bent weer enthousiast voor de komende week.  Ik ben inmiddels met fase 2 begonnen: 25 kilo kwijt! De zomer is in aantocht: ik ben klaar voor de zwembroek

 

Meer blogs van Rob Riechelman >

 
Tips
Maak foto’s van jezelf voordat je begint. Het motiveert extra als je ziet hoeveel kilo’s je al kwijt bent.
Eet puddinkjes met een klein lepeltje. Zo doe je er langer over.
Neem verse producten. Hieraan zit veel meer smaak dan diepvries- of gedroogde producten. Dat geldt ook voor kruiden.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >