29 maart 2020
Almere is al: 1496,36 kg. Afgevallen
Deelnemers
Joshuatree55 64 jaar -0 kg
Jeannine 67 jaar -0 kg
Maritte -919 jaar -0 kg
Philos31 50 jaar -0 kg
Moniquevw 60 jaar -0 kg
meer >
 

Blog van Annemarie Jorritsma

Ik ben nu ruim een jaar op mijn streefgewicht, althans ik schommel er voortdurend enigszins omheen. Natuurlijk blijft het lastig, maar tegenwoordig sta ik een keer per week op de weegschaal en als het niet goed is, dan word ik weer even streng voor mezelf. Ik ben van nature een lekkere eter, dus betekent het de ene dag te veel en de andere dag compenseren en vooral heel veel blijven bewegen. Nog steeds heb ik eigenlijk altijd eiwitproducten, vooral koekjes en koeken bij me om de trek te stillen en niet in de verleiding te komen de verkeerde dingen te eten.

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat het ongeveer levenslang zal zijn, maar aangezien ik echt geen zin heb wederom nieuwe kleren met een grotere maat aan te moeten schaffen heb ik geleerd wat meer discipline te betrachten. M.a.w. vroeger corrigeerde ik mezelf een keer in de paar jaar nu doe ik dat gewoon om de dag. Het betekent dat ik eigenlijk nooit meer echt te veel eet waar ik vroeger goed in was, zoals grote biefstukken met frieten en mayo, maar ik eet nog wel lekker en dan de dag erna gewoon wat minder. Ook drink ik nog steeds een lekker glas wijn, alleen niet meer elke dag en zeker niet teveel.
Kortom, uiteindelijk leer je door de langdurige controleperiode een andere levensstijl aan. Inmiddels vind ik dat prima en elke dag complimenten krijgen is ook wat waard.
 
Annemarie Jorritsma

Meer blogs van Annemarie Jorritsma >

 
Tips
Maak foto’s van jezelf voordat je begint. Het motiveert extra als je ziet hoeveel kilo’s je al kwijt bent.
Laat je begeleiden door J’esthé Beautycenters. Zij blijven je motiveren en monitoren.
Ben je al flink afgevallen en past je kleding niet meer, beloon je zelf met een nieuwe set kleding. Dit motiveert.
meer >
Evenementen
Elke dinsdagavond van 17.30 - 18.30 uur hardloopploeg J’esthé BeautyCenters
meer >